Top

Bussen met QR codes

Ons nieuwste aanwinst voor ons bedrijf zijn de bussen met QR codes. Hiermee rijden wij reclame door heel Nederland en in uw regio om de QR codes én het gebruik ervan bekend te maken!  Voor zowel Bedrijf als Consument! Dit wordt langzaam opgebouwd waardoor wij kunnen groeien en steeds meer mensen een baan kunnen creëren.  

Voor bedrijven is het interessant om codes op onze bus te laten rijden om gescand te worden terwijl wij op locaties uit staan te leggen hoe het allemaal werkt.  Hierdoor gaan wij scan-fans creëren! Voor winkels en bedrijven interessant om zo méér omzet te kunnen genereren maar ook om bekendheid te kweken...

Ook plaatsen wij onder een aantal QR codes moppen, puzzels, filmpjes en nog veel meer waarmee consumenten ook leuke artikelen kunnen winnen! Hierdoor wordt het aantrekkelijker voor consumenten om te scannen.

Wilt u ook met een QR code op één van onze bussen komen te staan?  Neem dan contact met ons op of bestel deze in onze webshop.   Na ontvangst van de betaling wordt(-en) uw QR code(s) bijgevoegd.