Top

Crisis & Reclame

Crisis & Reclame

Wij willen graag bedrijven helpen die het moeilijk hebben!  
Reclame maken is belangrijk voor élk bedrijf; dus ook voor úw bedrijf!  
U kunt bij ons tegen zéér goedkope tarieven reclame-linken plaatsen (QR codes; de korte, snelle linkverbindingen via mobiele telefoons naar úw website). 
Wij plaatsen dan in uw opdracht de scans op de zuilen in de regio's die u aangeeft. 


Bedenk wel: deze scans staan heel lang in de regio's en u betaald telkens voor één jaar; dus per maand betaald u bijna niets....   Dus: als u bijvoorbeeld de superstunt aanbieding koopt voor slechts € 995,00; dan betaals u per dag dus € 2,72 per dag (gedeeld door 300 scans = nog géén 1 cent per scan per dag !!!! (€  0,00908).

Wij denken mee met de ondernemers.....
  
U kunt ook kiezen voor het plaatsen van reclamezuilen in uw winkel/zaak; hieraan bekijken wij wel of het mogelijk is en rendement kan opleveren. 
De bedoeling is ook dat de ondernemer probeerd andere ondernemers in zijn of haar regio op de reclamezuilen reclame te laten maken. 
Voor deze tip ontvangt u als initiatiefnemer een provisie van € 50,00 per aangebrachte klant.  Dat kan behoorlijk oplopen als u veel klanten aanbrengt. 

Als extra mogelijkheid zou u als ondernemer kunnen kiezen voor het plaatsen en wisselen van scans als wij daar opdracht voor geven.  Daar ontvangt u per keer ook een vergoeding voor.
Bovendien hebben wij voor de ondernemers die héél actief voor ons bezig zijn een extra bonuspremie in het leven geroepen en die liegt er niet om:  Minimaal € 500,= en maximaal € 10.000,= !   Vraag naar de voorwaarden voor deze exclusieve bonuspremies!


Bovendien ontvangt u als ondernemer supertips waar u mee aan de slag kunt om uw zaak extra omzet te geven!  Daar is elke ondernemer blij mee, toch?!U mag voor al onze pakketten in 2 termijnen betalen!  De eerste deelbetaling moet binnen 14 dagen bij ons binnen zijn en het 2e deel binnen 90 dagen!  Als dat geen voordeel is?!   

U heeft geen omkijken naar het maken en bedenken van afmetingen, maken of wat dan ook; wij regelen alles voor ú!     En ook het arbeidsloon en materialen (ook stickers) zijn bij de prijs inbegrepen!


Ook hebben wij een startersvoordeelpakket en u mag zelfs gratis meedoen.....  Hiervoor kunt u kijken bij:     Gratis!


Wij hopen u snel te mogen begroeten én te verwelkomen in ons bedrijf.  Bovendien ontvangt u dan van ons een speciaal pakket van al onze deelnemende partners.

En vanaf 2013 komen wij met een speciale VIP Clubpas waarmee u regelmatig voordelen krijgt toegespeeld en u wordt uitgenodigd voor onze Clubdagen.