Top

History

QR codes (Quick Response) code
QR codes zijn een soort barcodes die consumenten kunnen scannen met hun smartphone. Deze QR codes kunnen geladen zijn met informatie of doorlinking naar een website. 


 

Het begin van de QR codes en nu.....
De code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn, net als bij ons de barcode nu. QR-codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar worden in Japan inmiddels algemeen gebruikt in tijdschriften, op bushaltes en op visitekaartjes. In Nederland is de QR code steeds meer een meer een straatbeeld aan het worden evenals in kranten.


Dit bracht ons op het idee om de snelle link-codes als reclameblokjes te creëeren en als zodanig te verhuren.  Ons motto is: elke kleine zelfstandige, middenstander, ZZP-er of webshop eigenaar moet betaalbare reclame kunnen maken!  Voor elk budget kunnen wij iets presenteren.


Hieronder vind u een impressie van het ontwikkelen van de zuilen.

Het eerste schaalmodel als basis om verder te ontwikkelen om vele codes in te kunnen plaatsen en om deze vervolgens op beursen neer te kunnen zetten......
Gaandeweg tijdens het ontwikkelen werden er diverse kasten gemaakt ter inspiratie die ook vorm krijgen in ons assortiment.....Dit is ook weer een ander prototype in de ontwikkelingsfase.....   Ook dit wordt een vaste kast in het assortiment.Dit is het schaalmodel in kunststof voor op beursen vanaf het eerste schaalmodel. 
Het wordt nog wel wat......

Meer foto's volgen tot de eindfase; we houden u op de hoogte....


Tijdens het proces van ontwikkelen, komen er steeds meer ideeen bovenborrelen die hun uitwerking zullen gaan krijgen en tot leven zullen komen....


Ons 1e tafelmodel is KLAAR !!!  en werkt ook écht!